Trimsatser

För den som inte är nöjd med enbart ett chiptrim erbjuder vi även trimningar av högre nivå. Här är resultatet större upplevelser i form av mer effekt och bättre registerdynamik – allt i en kompromisslös balans. Trimningarna är noga utvecklade av våra kunders och våra egna högt ställda krav på prestanda, hållbarhet och funktion. De produkter vi själva inte tillverkar levereras från välkända företag. I dagligt tal kallas trimsatserna för steg. Vad dom innehåller varierar från företag till företag.

Steg 1, 2 och 3

För dig som vill ha en ordentlig effektökning med god hållbarhet utan att behöva bygga om stora delar av bilen har vi utvecklat steg 1, 2 och 3. Dessa steg består oftast av chiptrim (steg 1) samt programvaror och avgasrör i olika kombinationer (steg 2 och 3). En del bilmodeller kan behöva uppgraderingar av vissa andra enskilda komponenter för att bli riktigt bra. Då ingår självklart dessa.

Steg 4 och högre 

De mer omfattande trimsatserna kallas för ”steg 4 eller högre” och vänder sig till dig som söker en betydligt högre effekt utan att behöva kompromissa med hållbarhet. Dessa steg är mer omfattande och består oftast av kombinationer av unika programvaror (mappning) och noga utvalda produkter som till exempel avgasrör, intercooler, spridare, bränslepump och turbo.

När våra färdigutvecklade steg inte räcker till

För dig som redan har en trimmad bil men som vill öka effekten ytterligare, eller har större krav på din trimning än vad våra färdigutvecklade trimningssteg erbjuder, finns det mer att läsa under ”Kundanpassad trimning” i menyn till vänster.