Service

På Turbo Centers bilverkstad erbjuder vi våra kunder service efter biltillverkarens föreskrivna service- och underhållsplan. Vi använder endast delar av originalkvalitet och naturligtvis dokumenterar vi varje utförd service och reparation. Har du en bil med nybilsgaranti är det en trygghet att veta att nybilsgarantin fortfarande gäller när du servar bilen hos oss.

Med en Turbo Center-stämpel i serviceboken kan du vara säker på att servicen är korrekt utförd, det sätter vi vårt goda rykte på!

Att en välservad och omhändertagen bil håller längre och ger dig en pålitligare bil utan kostsamma driftstopp är lätt att förstå. Vad som kanske inte är lika självklart är att man också håller nere bränsleförbrukningen och de miljöfarliga utsläppen.

Att vid en service upptäcka och reparera en skada på en bil i ett tidigt skede är i regel billigare än att reparera samma skada när den brutit ut fullt. Lämna in bilen på din bilverkstad när det passar dig istället för att bli stående i väggrenen på semesterresan eller när du har bråttom till dagis.

Många mindre verkstäder erbjuder så kallade servicepaket och hemmasnickrade serviceplaner. Dessa ersätter i regel inte biltillverkarens föreskrivna servicemoment och underhållsplan. Vissa verkstäder ignorerar även kontroller som innefattar bilens säkerhet, vilket kan få katastrofala konsekvenser. Vågar du chansa?