Garantier

På en bra produkt är det lätt att lämna generösa garantier. För din trygghet lämnar vi garantierna nedan på våra chiptrim.

Helt nöjd kund eller pengarna tillbaka

Vi är så säkra på att du kommer att vara helt nöjd med ditt chiptrim att vi erbjuder alla våra kunder en fyra veckors prova-på-period. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd återställer vi din bil och återbetalar hela beloppet för chiptrimningen.

Alltid rätt programvara

Då vi alltid utgår från kundens originalprogramvara istället för att använda oss av kopior och färdiggenererade chiptrim garanterar vi en korrekt utförd chiptrimning med oförändrad samverkan mellan bilens olika system. Skulle det bli något problem i framtiden med chiptrim eller dess samverkan med övriga system åtgärdar vi det kostnadsfritt.

Återställningsskydd

Om du lämnar din bil till en auktoriserad bilverkstad finns det en risk att dom laddar in en ny uppdaterad originalprogramvara (görs i samband med vissa typer av arbeten) vilket resulterar i att ditt chiptrim blir raderat. Om det händer dig så gör vi om hela chiptrimningen med den nya originalprogramvaran som bas för din nya chiptrimning, första gången  helt kostnadsfritt. Inträffar samma problem igen debiterar vi endast för åtgången arbetstid. Be gärna den auktoriserade firman att låta bli uppdateringar på motorstyrningen. Eller enklast av allt – lämna in bilen till vår bilverkstad för dina service och reparationsarbeten.